MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A cukorszemcseméretének hatása a levendulakrém tulajdonságaira

Ruzicska, Réka (2024) A cukorszemcseméretének hatása a levendulakrém tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839464767.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464767.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839464767_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464767_szdkivonat1.pdf

Letöltés (287kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839464767; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839464767.pdf; 839464767_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 10:42
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
SQ37E6
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12453
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése