MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szárított ehető virágokkal dúsított tej- és tojásmentes keksztermékek fejlesztése, valamint kémiai és érzékszervi vizsgálata

Gálfi, Linda (2024) Szárított ehető virágokkal dúsított tej- és tojásmentes keksztermékek fejlesztése, valamint kémiai és érzékszervi vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839464733.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464733.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839464733_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464733_szdkivonat1.pdf

Letöltés (116kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839464733; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839464733.pdf; 839464733_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 10:43
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
JA8Z4C
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12450
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése