Mohácsi, Bernadett Erzsébet (2024) Természetes növényi kivonatokkal stabilizált hőkezelt kukorica-vörösbab konzerv minőségi jellemzőinek nyomonkövetése tárolás során. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839464663.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839464663_szdkivonat1.pdf
Letöltés (411kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 839464663; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839464663.pdf; 839464663_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 28 Okt 2025 09:42 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 10:44 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich-Ivanics, Judit Eszter GHEB4V - Konzulens Máté, Mónika Zsuzsanna CQLI2G - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12443 |


