MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Almatörköly liszt alkalmazásának lehetőségei péksütemények esetében

Simon, Petra Cintia (2024) Almatörköly liszt alkalmazásának lehetőségei péksütemények esetében. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839464642_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464642_szdkivonat1.pdf

Letöltés (216kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839464642.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464642.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839464642; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839464642_szdkivonat1.pdf; 839464642.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 10:44
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
IS9W0F
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12441
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése