MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

The change of sugar content and flesh consistency of apple during storing, and trends of apple consumption

Horváth, Marcell (2024) The change of sugar content and flesh consistency of apple during storing, and trends of apple consumption. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 837567979.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
837567979.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 837567979; Kertészettudományi Intézet; fac_eng; Kertészmérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-EN-KERTM; 837567979.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 10:45
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szalay, László
WNJU0N
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12433
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése