Kovács, Katalin (2024) Paradicsom feldolgozása tőltelékes bonbon formában. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szöveg836818236_szdmelleklet.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 26 December 2029.
Letöltés (2MB)
836818236.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 26 December 2029.
Letöltés (1MB)
836818236_szdkivonat1.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 26 December 2029.
Letöltés (145kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 836818236; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szaktanácsadó; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-GZFT3; 836818236_szdmelleklet.pdf; 836818236.pdf; 836818236_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 28 Okt 2025 09:42 |
| Utolsó változtatás: | 28 Okt 2025 13:32 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich-Ivanics, Judit Eszter GHEB4V - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12400 |


