MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sütőtök fajták püré gyártásra való alkalmasságának vizsgálata

Náfrádi, Szilvia (2024) Sütőtök fajták püré gyártásra való alkalmasságának vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 836809298.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
836809298.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 836809298_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
836809298_szdkivonat1.pdf

Letöltés (140kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 836809298; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szaktanácsadó; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-GZFT3; 836809298.pdf; 836809298_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 10:51
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szalóki-Dorkó, Lilla
OZ1G4K
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12397
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése