MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Élelmiszeripari alapanyagok minőségi átvételét gyorsító nedvesség tartalom meghatározására szolgáló módszer fejlesztése FT-NIR készülékkel

Miklós, Ferenc Róbert (2019) Élelmiszeripari alapanyagok minőségi átvételét gyorsító nedvesség tartalom meghatározására szolgáló módszer fejlesztése FT-NIR készülékkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Miklos_Ferenc_Robert_IX.pdf] Szöveg
Miklos_Ferenc_Robert_IX.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ412677; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 46-48.; Sör. tanszéki jel; Táplálékkiegészítők; Sport-táplálkozás; Nedvességtartalom; NIR/NIT spektroszkópia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 09:45
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Vass, Andrea
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1219
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése