Miklós, Ferenc Róbert (2019) Élelmiszeripari alapanyagok minőségi átvételét gyorsító nedvesség tartalom meghatározására szolgáló módszer fejlesztése FT-NIR készülékkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Miklos_Ferenc_Robert_IX.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Miklos_Ferenc_Robert_IX.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ412677; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 46-48.; Sör. tanszéki jel; Táplálékkiegészítők; Sport-táplálkozás; Nedvességtartalom; NIR/NIT spektroszkópia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 09:45 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Vass, Andrea - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1219 |