Szél, Zsófia (2024) A zöldborsó (Pisum sativum L.) beltartalmi értékeinek alakulása különböző alapművelési módszerek hatására. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814332718.pdf
Letöltés (800kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814332718_szdkivonat1.pdf
Letöltés (125kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 814332718; ; GODOLLOI_CAMPUS; Mezőgazdasági mérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-GOD-N-HU-MGMER; 814332718.pdf; 814332718_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 28 Okt 2025 09:42 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 11:59 |
| Intézet: | GODOLLOI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bozóki, Boglárka M3IO2V - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/11891 |


