MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A zöldborsó (Pisum sativum L.) beltartalmi értékeinek alakulása különböző alapművelési módszerek hatására

Szél, Zsófia (2024) A zöldborsó (Pisum sativum L.) beltartalmi értékeinek alakulása különböző alapművelési módszerek hatására. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814332718.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814332718.pdf

Letöltés (800kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814332718_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814332718_szdkivonat1.pdf

Letöltés (125kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814332718; ; GODOLLOI_CAMPUS; Mezőgazdasági mérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-GOD-N-HU-MGMER; 814332718.pdf; 814332718_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 11:59
Intézet: GODOLLOI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bozóki, Boglárka
M3IO2V
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/11891
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése