Tóth, Beáta Adrienn (2020) Ehető virágszirom kivonatokkal dúsított, gluténmentes ostyatermék fejlesztése, kémiai és érzékszervi minősítése, valamint tárolási kísérletei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Toth_Beata_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Toth_Beata_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430253; Budapest; Bibliogr.: fol 45-49.; Gb. tanszéki jel; Gluténmentes élelmiszerek; Ostyák; Ehető virágok; Árvácska; Rózsák; Vákuum-csomagolás; Tárolási vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 09:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1188 |