MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ehető virágszirom kivonatokkal dúsított, gluténmentes ostyatermék fejlesztése, kémiai és érzékszervi minősítése, valamint tárolási kísérletei

Tóth, Beáta Adrienn (2020) Ehető virágszirom kivonatokkal dúsított, gluténmentes ostyatermék fejlesztése, kémiai és érzékszervi minősítése, valamint tárolási kísérletei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Beata_2020_2021_1.pdf] Szöveg
Toth_Beata_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (4MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ430253; Budapest; Bibliogr.: fol 45-49.; Gb. tanszéki jel; Gluténmentes élelmiszerek; Ostyák; Ehető virágok; Árvácska; Rózsák; Vákuum-csomagolás; Tárolási vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 03 Nov 2023 09:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1188
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése