Tóth, Beáta Adrienn (2020) Ehető virágszirom kivonatokkal dúsított, gluténmentes ostyatermék fejlesztése, kémiai és érzékszervi minősítése, valamint tárolási kísérletei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegToth_Beata_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ430253; Budapest; Bibliogr.: fol 45-49.; Gb. tanszéki jel; Gluténmentes élelmiszerek; Ostyák; Ehető virágok; Árvácska; Rózsák; Vákuum-csomagolás; Tárolási vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 03 Nov 2023 09:04 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1188 |


