Kázsmér, Kinga (2014) Az Egri borvidék bioborainak bemutatása a Gajdos pincészeten keresztül. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kazsmer_Kinga.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kazsmer_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370855; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Bor. tanszéki jel; Egri borvidék; Bioborok; Analitikai vizsgálatok; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 07:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1131 |