MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

The Use of Dairy-by Products in the Development of Ice-Cream

Gill, Ziafat (2024) The Use of Dairy-by Products in the Development of Ice-Cream. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839469628.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839469628.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839469628_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839469628_szdkivonat1.pdf

Letöltés (211kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839469628; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-EN-ELELM; 839469628.pdf; 839469628_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 13:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyulasné Dr. Zeke, Ildikó Csilla
CI43LL
-
Konzulens
Hidas, Karina Ilona
H2GCHI
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/11091
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése