MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Effect of sugar reduction on different textural and sensory characteristics of cake

Salihi, Arbnora (2019) Effect of sugar reduction on different textural and sensory characteristics of cake. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető
Kulcsszavak: ENTZ391875; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszer-biotechnológia specializáció; Bibliogr.: p. [43-47.]; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Torták; Cukortartalom; Sütemények; Cukorhozzáadás; Színvizsgálat; Aromavizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 30 Okt 2023 09:59
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1109
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése