MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Effect of lipid characteristics in a sugar-lipid system

Suhejla Hajdari, Lilian (2020) Effect of lipid characteristics in a sugar-lipid system. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Suhejla Hajdari.pdf] Szöveg
Suhejla Hajdari.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ403560; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 45-50.; Gb. tanszéki jel; Lipidek; Kókuszolaj; Pálmaolaj; Keménység-vizsgálat; Pálmazsír; Kókuszzsír; Napraforgóolaj;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 30 Okt 2023 09:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
Konzulens
Kovács, Anikó
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1105
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése