Suhejla Hajdari, Lilian (2020) Effect of lipid characteristics in a sugar-lipid system. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Suhejla Hajdari.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Suhejla Hajdari.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ403560; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 45-50.; Gb. tanszéki jel; Lipidek; Kókuszolaj; Pálmaolaj; Keménység-vizsgálat; Pálmazsír; Kókuszzsír; Napraforgóolaj; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 30 Okt 2023 09:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - Konzulens Kovács, Anikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1105 |