MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Almatörköly kivonat hozzáadásának hatása fehérjeemészthetőségre

Kárász, Luca Mónika (2024) Almatörköly kivonat hozzáadásának hatása fehérjeemészthetőségre. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839467294.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839467294.pdf

Letöltés (988kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839467294_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839467294_szdkivonat1.pdf

Letöltés (290kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839467294; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Biomérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-BIOME; 839467294.pdf; 839467294_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 13:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Tormási, Judit
RBEBOV
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/11028
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése