Kárász, Luca Mónika (2024) Almatörköly kivonat hozzáadásának hatása fehérjeemészthetőségre. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839467294.pdf
Letöltés (988kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839467294_szdkivonat1.pdf
Letöltés (290kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 839467294; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Biomérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-BIOME; 839467294.pdf; 839467294_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 27 Okt 2025 11:02 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 13:15 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Tormási, Judit RBEBOV - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/11028 |


