Kürti, Áron Herkules (2024) UV megvilágítás hatásának vizsgálata állati eredetű élelmiszerek tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839467133.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839467133_szdkivonat1.pdf
Letöltés (245kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 839467133; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839467133.pdf; 839467133_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 27 Okt 2025 11:02 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 13:16 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiskó, Gabriella BFG3EB - Konzulens Jónás, Gábor XIL25C - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/11022 |


