MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Húskészítmények színintenzitásának növelése különböző növényi anyagokkal

Bodzási, Dominika (2024) Húskészítmények színintenzitásának növelése különböző növényi anyagokkal. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839466370.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839466370.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839466370_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839466370_szdkivonat1.pdf

Letöltés (95kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839466370; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-L-HU-ELELM; 839466370.pdf; 839466370_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 13:18
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Surányi, József
HWYX08
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/11009
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése