Bodzási, Dominika (2024) Húskészítmények színintenzitásának növelése különböző növényi anyagokkal. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839466370.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839466370_szdkivonat1.pdf
Letöltés (95kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 839466370; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-L-HU-ELELM; 839466370.pdf; 839466370_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 27 Okt 2025 11:02 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 13:18 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Surányi, József HWYX08 - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/11009 |


