Kajuha, Petra (2024) Gluténmentes tészták egészségnövelő hatásának lehetőségei. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839466336.pdf
Letöltés (4MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839466336_szdkivonat1.pdf
Letöltés (204kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 839466336; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Biomérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-BIOME; 839466336.pdf; 839466336_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 27 Okt 2025 11:02 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 13:18 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stefanovitsné Dr. Bányai, Éva CQGD7C - Konzulens Kaszab, Tímea AIA8IR - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/11008 |


