MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Gluténmentes sütemények egészségnövelő hatásának lehetőségei

Hanzó, Panna (2024) Gluténmentes sütemények egészségnövelő hatásának lehetőségei. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839466324.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839466324.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839466324_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839466324_szdkivonat1.pdf

Letöltés (453kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839466324; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Biomérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-BIOME; 839466324.pdf; 839466324_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 13:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stefanovitsné Dr. Bányai, Éva
CQGD7C
-
Konzulens
Kaszab, Tímea
AIA8IR
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/11007
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése