MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hőmérsékleteloszlás hatásának vizsgálata a muffinok reológiai tulajdonságaira

Szijj, Zita Viktória (2024) Hőmérsékleteloszlás hatásának vizsgálata a muffinok reológiai tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839465768.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839465768.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839465768_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839465768_szdkivonat1.pdf

Letöltés (147kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839465768; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839465768.pdf; 839465768_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 13:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kaszab, Tímea
AIA8IR
-
Konzulens
Baranyai, László
J6GEZB
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10996
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése