Juhász, Viktória (2024) Durum bázisú, hajdinával dúsított száraztészták kémiai és érzékszervi vizsgálatai. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839465251.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839465251_szdkivonat1.pdf
Letöltés (187kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 839465251; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; B_SZ; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BER-L-HU-ELELM; 839465251.pdf; 839465251_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 27 Okt 2025 11:02 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 13:23 |
| Intézet: | TOVÁBBI KÉPZÉSI HELYEK Beregszász |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit JA8Z4C - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10981 |


