MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Vegán croissant termékfejlesztése

Ghymes, Szandra Dalma (2024) Vegán croissant termékfejlesztése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839465183.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839465183.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839465183_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839465183_szdkivonat1.pdf

Letöltés (97kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839465183; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-L-HU-ELELM; 839465183.pdf; 839465183_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 13:23
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Lambertné Meretei, Anikó
BLGTM1
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10979
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése