MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Dió hőkezelésének hatása a diópaszta fizikai és kémiai tulajdonságaira

Horváth, Károly József (2024) Dió hőkezelésének hatása a diópaszta fizikai és kémiai tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839465063.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839465063.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839465063_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839465063_szdkivonat1.pdf

Letöltés (149kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839465063; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839465063.pdf; 839465063_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 13:24
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kaszab, Tímea
AIA8IR
-
Konzulens
Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála
UF3P5L
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10974
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése