Istvánfalvy, Anna Margit (2024) Cirokliszt felhasználásának lehetőségei gluténmentes kenyerek készítéséhez. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839464873.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839464873_szdkivonat1.pdf
Letöltés (117kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 839464873; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-L-HU-ELELM; 839464873.pdf; 839464873_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 27 Okt 2025 11:02 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 13:25 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Lambertné Meretei, Anikó BLGTM1 - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10967 |


