MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tojásfehérje alapú félkemény, félzsíros sajthelyettesítő fejlesztése és vizsgálata

Vincze, Réka (2024) Tojásfehérje alapú félkemény, félzsíros sajthelyettesítő fejlesztése és vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839464810.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464810.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839464810_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464810_szdkivonat1.pdf

Letöltés (139kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839464810; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839464810.pdf; 839464810_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 13:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Vargáné Dr. Tóth, Adrienn
BFPUG2
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10964
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése