MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

"Better for you" gumicukor fejlesztése

Gyenge, Zsófia (2024) "Better for you" gumicukor fejlesztése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839464774.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464774.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839464774_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464774_szdkivonat1.pdf

Letöltés (442kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839464774; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839464774.pdf; 839464774_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 13:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Molnárné Jakab, Ivett
I9XQBH
-
Konzulens
Lambertné Meretei, Anikó
BLGTM1
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10961
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése