Nagy, Klaudia Dóra (2024) Édesipari késztermék megvalósítása esztétikai versenysportolók fizikumára alapozva. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839464705.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839464705_szdkivonat1.pdf
Letöltés (278kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 839464705; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839464705.pdf; 839464705_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 27 Okt 2025 11:02 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 13:27 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita SQ37E6 - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10954 |


