MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fehérje alapú félkemény, félzsíros sajthelyettesítő fejlesztése és eltarthatósági vizsgálata

Vajsz, Dalma (2024) Fehérje alapú félkemény, félzsíros sajthelyettesítő fejlesztése és eltarthatósági vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839464691.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464691.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839464691_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464691_szdkivonat1.pdf

Letöltés (452kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839464691; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839464691.pdf; 839464691_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 13:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Vargáné Dr. Tóth, Adrienn
BFPUG2
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10953
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése