MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Dió őrlemények felhasználási lehetőségei csökkentett szénhidráttartalmú ravioli fejlesztése során

Gál, Boglárka Adrienn (2024) Dió őrlemények felhasználási lehetőségei csökkentett szénhidráttartalmú ravioli fejlesztése során. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839464670.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464670.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839464670_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464670_szdkivonat1.pdf

Letöltés (127kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839464670; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839464670.pdf; 839464670_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 13:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
JA8Z4C
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10951
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése