MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Természetes növényi kivonatokkal stabilizált hőkezelt kukorica-vörösbab konzerv minőségi jellemzőinek nyomonkövetése tárolás során

Mohácsi, Bernadett Erzsébet (2024) Természetes növényi kivonatokkal stabilizált hőkezelt kukorica-vörösbab konzerv minőségi jellemzőinek nyomonkövetése tárolás során. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839464663.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464663.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839464663_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464663_szdkivonat1.pdf

Letöltés (411kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839464663; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839464663.pdf; 839464663_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 13:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich-Ivanics, Judit Eszter
GHEB4V
-
Konzulens
Máté, Mónika Zsuzsanna
CQLI2G
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10950
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése