MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző pörkölésű dióőrleményekkel dúsított arabica bázisú kávétermékek fejlesztése, fizikai- kémiai-, valamint érzékszervi vizsgálatai

Sulyok, Natália (2024) Különböző pörkölésű dióőrleményekkel dúsított arabica bázisú kávétermékek fejlesztése, fizikai- kémiai-, valamint érzékszervi vizsgálatai. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839464649.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464649.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839464649_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464649_szdkivonat1.pdf

Letöltés (116kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839464649; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839464649.pdf; 839464649_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 13:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
JA8Z4C
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10949
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése