MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Élelmiszeripari melléktermékek felhasználásával előállított evőeszközök minőségi paramétereinek vizsgálata tárolás során

Nagy, Brigitta (2024) Élelmiszeripari melléktermékek felhasználásával előállított evőeszközök minőségi paramétereinek vizsgálata tárolás során. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839464627.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464627.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839464627_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839464627_szdkivonat1.pdf

Letöltés (161kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839464627; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839464627.pdf; 839464627_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 13:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Laszlovszky, Gábor Ferenc
XPG1T2
-
Konzulens
Kaszab, Tímea
AIA8IR
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10947
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése