Langóné Gyenge, Zsuzsanna (2024) Különböző édesítőszeres málnaszörp előállítása és összehasonlítása a normál cukortartalmú szörppel. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
836804515.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
836804515_szdkivonat1.pdf
Letöltés (173kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 836804515; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szaktanácsadó; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-GZFT3; 836804515.pdf; 836804515_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 27 Okt 2025 11:02 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 13:34 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix IS9W0F - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10903 |


