MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az előfőzés hatása sütőipari gyümölcstöltelékek tulajdonságaira

Hornyák, Edina (2024) Az előfőzés hatása sütőipari gyümölcstöltelékek tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 836804428_szdmelleklet.pdf] Szöveg
836804428_szdmelleklet.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 26 December 2029.

Letöltés (271kB)
[thumbnail of 836804428.pdf] Szöveg
836804428.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 26 December 2029.

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 836804428; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szaktanácsadó; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-GZFT3; 836804428_szdmelleklet.pdf; 836804428.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 27 Okt 2025 12:00
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
IS9W0F
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10902
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése