Hornyák, Edina (2024) Az előfőzés hatása sütőipari gyümölcstöltelékek tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szöveg836804428_szdmelleklet.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 26 December 2029.
Letöltés (271kB)
836804428.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 26 December 2029.
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 836804428; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szaktanácsadó; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-GZFT3; 836804428_szdmelleklet.pdf; 836804428.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 27 Okt 2025 11:02 |
| Utolsó változtatás: | 27 Okt 2025 12:00 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix IS9W0F - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10902 |


