MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az édes íz pozitív megítélésének fiziológiai háttere

Apró, Erna Dóra (2019) Az édes íz pozitív megítélésének fiziológiai háttere. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető
Kulcsszavak: ENTZ391686; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 31-34.; Gb. tanszéki jel; Ízérzet; Ízérzékenység; Édes íz; Genetika; Hormonok; Cukorfogyasztás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 06:44
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1090
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése