Szőke, Márk (2014) A D-vitamin táplálkozástudományi jelentősége. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szoke_Mark.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szoke_Mark.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371317; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 47-50.; Sör. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; D-vitamin; táplálkozási érték |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 26 Okt 2023 12:23 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mednyánszky, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1084 |