MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A D-vitamin táplálkozástudományi jelentősége

Szőke, Márk (2014) A D-vitamin táplálkozástudományi jelentősége. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szoke_Mark.pdf] Szöveg
Szoke_Mark.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371317; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 47-50.; Sör. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; D-vitamin; táplálkozási érték
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 26 Okt 2023 12:23
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Mednyánszky, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1084
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése