Harcos, Ágnes (2015) Durumrozsból készült sóspálcika termékfejlesztése és összehasonlító vizsgálatok. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegHarcos_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ369346; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-40.; Gb. tanszéki jel; Durum rozs; Sóspálcika; Termékfejlesztés; Snack-termékek; Tésztaipari technológia; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 26 Okt 2023 12:15 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kóczánné Manninger, Katalin - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1081 |


