MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Effect of sugar replacement on the texture and sensory characteristics of cake

Sadiku, Valentina (2019) Effect of sugar replacement on the texture and sensory characteristics of cake. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető
Kulcsszavak: ENTZ391878; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszer-biotechnológia specializáció; Bibliogr.: p. 50-54.; Gb. tanszéki jel; Édesítőszerek; Torták; Édesipari technológia; Ízvizsgálat; Színvizsgálat; Szenzorok; Viszkozitás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 25 Okt 2023 14:45
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1063
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése