Wieszt, Balázs (2024) A tárolás hatása a vaddisznóhús fizikai és kémiai jellemzőire. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
818084596.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
818084596_szdkivonat1.pdf
Letöltés (153kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 818084596; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 818084596.pdf; 818084596_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 27 Okt 2025 11:02 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 14:19 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Vargáné Dr. Tóth, Adrienn BFPUG2 - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10571 |


