Gyivi, Ildikó (2025) Különböző csersavtartalmú teák főzetének zsír- és fehérjeemészthetőséget befolyásoló hatásának vizsgálata in vitro emésztésszimulációs modellben. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
800836425.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
800836425_szdkivonat1.pdf
Letöltés (137kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 800836425; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-HU-ELBIZ; 800836425.pdf; 800836425_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 27 Okt 2025 11:02 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 14:49 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Tormási, Judit RBEBOV - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10359 |


