MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző csersavtartalmú teák főzetének zsír- és fehérjeemészthetőséget befolyásoló hatásának vizsgálata in vitro emésztésszimulációs modellben

Gyivi, Ildikó (2025) Különböző csersavtartalmú teák főzetének zsír- és fehérjeemészthetőséget befolyásoló hatásának vizsgálata in vitro emésztésszimulációs modellben. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 800836425.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
800836425.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 800836425_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
800836425_szdkivonat1.pdf

Letöltés (137kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 800836425; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-HU-ELBIZ; 800836425.pdf; 800836425_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 27 Okt 2025 11:02
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 14:49
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Tormási, Judit
RBEBOV
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10359
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése