Csernák, Gábor (2012) Durum búza és zab őrleménykeverékekből készített minőségi száraztészták fejlesztése sportolók számára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csernak_Gabor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csernak_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326708; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sütő- és tésztaipari technológiák; Bibliogr.: p. 41-42.; Gb. tanszéki jel; Durumbúza őrlemény; Zabliszt; Tésztaipari technológia; Sport-táplálkozás; Száraztészták; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 25 Okt 2023 14:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1032 |