MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Durum búza és zab őrleménykeverékekből készített minőségi száraztészták fejlesztése sportolók számára

Csernák, Gábor (2012) Durum búza és zab őrleménykeverékekből készített minőségi száraztészták fejlesztése sportolók számára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csernak_Gabor.pdf] Szöveg
Csernak_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326708; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sütő- és tésztaipari technológiák; Bibliogr.: p. 41-42.; Gb. tanszéki jel; Durumbúza őrlemény; Zabliszt; Tésztaipari technológia; Sport-táplálkozás; Száraztészták;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 25 Okt 2023 14:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1032
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése