MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Drifine derítőszer értékelése fehér és vörösborok hideg derítése során

Pirisi, Gergely Dániel (2013) Drifine derítőszer értékelése fehér és vörösborok hideg derítése során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Pirisi_Gergely_Daniel.pdf] Szöveg
Pirisi_Gergely_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371529; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 33.; Bor. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 25 Okt 2023 14:36
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Magyar, Ildikó
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1015
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése