Pirisi, Gergely Dániel (2013) Drifine derítőszer értékelése fehér és vörösborok hideg derítése során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Pirisi_Gergely_Daniel.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Pirisi_Gergely_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371529; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 33.; Bor. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 25 Okt 2023 14:36 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Magyar, Ildikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1015 |