MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Étkezési burgonya postharvest időszak alatti minőségváltozása, különös tekintettel az élettani változásokra, azok kezelésére és kimutatására

Somogyi, Nóra (2024) Étkezési burgonya postharvest időszak alatti minőségváltozása, különös tekintettel az élettani változásokra, azok kezelésére és kimutatására. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 848387764.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
848387764.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 848387764_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
848387764_szdkivonat1.pdf

Letöltés (113kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 848387764; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 848387764.pdf; 848387764_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:43
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zsom, Tamás
QFMM9D
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10145
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése