Somogyi, Nóra (2024) Étkezési burgonya postharvest időszak alatti minőségváltozása, különös tekintettel az élettani változásokra, azok kezelésére és kimutatására. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
848387764.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
848387764_szdkivonat1.pdf
Letöltés (113kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 848387764; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 848387764.pdf; 848387764_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:43 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zsom, Tamás QFMM9D - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/10145 |